Aevitea

Aevitae zorgverzekering

Aevitae is een volmacht- en assurantiebemiddelingsbedrijf dat verzekeringen aanbiedt namens andere verzekeraars. Dat betekent in de praktijk dat u zich via Aevitae verzekert bij Avero Achmea, ASR of VGZ. Aevitae verzorgt de administratie namens deze verzekeraar. Naast een Aevitae zorgverzekering is het ook mogelijk om andere verzekeringen af te sluiten, zoals een schadeverzekering.

Doordat Aevitae zorgverzekeringen aanbiedt van drie verschillende partijen biedt het een ruime keus. Bij VGZ en Avero Achmea heeft u keuze uit drie verschillende polissen, twee in natura en één restitutiepolis. Bij ASR biedt Aevitae een zorgverzekering op basis van restitutie. Als u zich in natura laat verzekeren kunt u via de zoekfunctie op de website van Aevitae makkelijk zien of de zorgaanbieder van uw keuze een contract heeft met VGZ of Avero Achmea.

Aevitae zorgverzekering biedt zelf aanvullende verzekeringen aan. Hiermee kunt u optioneel een groot aantal soorten zorg verzekeren, zoals sportmedische consulten, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en orthodontie. De Aevitae zorgverzekering voor tandartskosten biedt dekking tot ieder gewenst bedrag.

Het in Heerlen gevestigde Aevitae beschikt over een smartphone applicatie waarmee inzicht kan worden verkregen in de zorgkosten en in het resterende eigen risico. Via deze applicatie kan iemand met een Aevitae zorgverzekering ook declaraties indienen.

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wens je meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek bel ons dan vrijblijvend op:
0527-861112 of 06-37174128

Neem contact op