Allianz

Allianz Reisverzekering

Allianz is een van de grootste verzekeringsbedrijven ter wereld. Het van oorsprong Duitse concern is actief in meer dan 70 landen en tientallen miljoenen mensen hebben een verzekering afgesloten bij Allianz.

De Allianz Reisverzekering heeft standaard een brede dekking. Bagage, reisdocumenten en vervangend vervoer vallen onder de basisdekking, net als buitengewone kosten bij een ongeval of ziekte of overlijden van een familielid. Ook wintersport en duiksport zijn standaard meeverzekerd. U kunt korting krijgen op uw Allianz Reisverzekering als u dit uit uw pakket laat halen.

Eventueel kunt u bovenop de Allianz Reisverzekering een aantal zaken extra meeverzekeren, zoals medische kosten, annulering en een vergoeding bij overlijden of blijvende invaliditeit. Allianz biedt alleen een doorlopende reisverzekering aan.

Fervente kampeerders en eigenaren van een plezierjacht kunnen bij Allianz hun caravan of boot verzekeren. Bij de caravanverzekering is alle schade gedekt; bij de verzekering voor pleziervaartuigen kunt u boven op een WA-verzekering een Casco-dekking afsluiten. Bij de WA-verzekering zijn ook eventuele bergingskosten na een ongeval met uw boot verzekerd.

Naast de Allianz Reisverzekering biedt de maatschappij verschillende andere verzekeringen aan. U kunt hierbij denken aan autoverzekeringen, woonhuisverzekeringen of verzekeringen voor bedrijven. Tot slot heeft Allianz verschillende financiële producten, zoals pensioenen en hypotheken.

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wens je meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek bel ons dan vrijblijvend op:
0527-861112 of 06-37174128

Neem contact op