Avero Achmea

Avero Zorgverzekering

Avero zorgverzekering is onderdeel van Achmea, een bedrijf dat een historie heeft die meer dan 200 jaar terug gaat. Naast de Avero zorgverzekeringen zijn er tal van andere verzekeringen en inkomensproducten bij het bedrijf af te sluiten.

Avero biedt twee zorgverzekeringen aan: een polis in natura en een restitutiepolis. Met de naturapolis krijgt u alleen een volledige vergoeding bij zorgaanbieders waarmee Avero een contract heeft; in andere gevallen is de vergoeding 75%. Met de restitutiepolis kunt u naar iedere zorgaanbieder in Nederland toe.

De Avero zorgverzekering geeft recht op een aantal extra services. Zo kunt u gebruik maken van de zorgversneller. Hiermee bemiddelt Avero voor u als u op een wachtlijst terecht komt. Via de Zorgversneller kunt u ook hulp krijgen bij het laten maken van een second opinion of bij het vinden van een geschikte zorgverlener. Met behandelinformatie kunt u inzicht krijgen in gegevens over ziekenhuizen. Deze informatie kan u helpen bij het kiezen van een ziekenhuis voor een ingreep. Tot slot kunt u gebruik maken van de vakantiedokter en de Eurocross Alarmcentrale.

De aanvullende pakketten op de Avero zorgverzekering bieden een ruime dekking voor verschillende soorten zorg, van onder meer fysiotherapie en reisvaccinaties in het Start-pakket tot cosmetische chirurgie en alternatieve geneeswijzen in het Excellent Pakket.

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wens je meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek bel ons dan vrijblijvend op:
0527-861112 of 06-37174128

Neem contact op