CZ

CZ Zorgverzekering

CZ Zorgverzekering is een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. CZ is onderdeel van de gelijknamige waarborgmaatschappij. Het feit dat CZ een waarborgmaatschappij is betekent dat zij geen winstoogmerk hebben. CZ is de enige zorgverzekeraar die in de top tien staat van de reputatie ranking, een ranglijst waarin de reputatie van grote Nederlandse bedrijven gemeten wordt.

CZ staat voor Centraal Ziekenfonds. De verzekeraar is in 1930 opgericht in Tilburg en heeft daar nog steeds haar hoofdkantoor. Verder heeft CZ 19 servicekantoren in Limburg, Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. CZ Zorgverzekering is gespecialiseerd in ziektekostenverzekeringen en biedt dan ook geen andere soorten verzekeringen aan.

CZ biedt drie varianten van de basisverzekering aan. Er zijn twee naturapolissen met ieder verschillende vergoedingen voor zorg bij aanbieders die geen contract hebben met CZ Zorgverzekering. Bij de Zorgbewust-polis kunt u uw zaken alleen online regelen, terwijl dit bij de Zorg-op-maat polis ook per post kan. Verder heeft CZ een restitutiepolis. Met deze laatste polis is het mogelijk om zelf een zorgverlener te kiezen.

Door middel van aanvullende verzekeringen kunt u uzelf ook (deels) verzekeren tegen kosten voor tandheelkunde, fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen of voor spoedeisende hulp in het buitenland. CZ Zorgverzekering heeft afspraken gemaakt met 25 ledenverenigingen en een groot aantal werkgevers voor collectieve kortingen. ZZP-ers krijgen naast een korting ook een ZorgCoach die u helpt om zo snel mogelijk weer fit te worden.

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wens je meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek bel ons dan vrijblijvend op:
0527-861112 of 06-37174128

Neem contact op