De Amersfoortse

De Amersfoortse Zorgverzekering

De Amersfoortse is een aanbieder van zorgverzekeringen en verzekeringen voor ondernemers, zoals arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Het bedrijf was na de oorlog een van de eerste partijen die een uitgebreide ziekenhuisverzekering aanbood. De Amersfoortse zorgverzekering maakt thans onderdeel uit van ASR.

De Amersfoortse zorgverzekering is een restitutiepolis. Dit houdt in dat u voor verzekerde zorg een vergoeding krijgt tot 100% van het marktconforme tarief, ook als de zorgaanbieder van uw keuze geen contract heeft met De Amersfoortse. Zorgverzekeringen van de Amersfoortse kunnen worden aangevuld met een aanvullende verzekeringen. Met deze verzekeringen worden kosten voor fysiotherapie, brillen en spoedeisende hulp (deels) gedekt. Speciaal voor jongeren biedt De Amersfoortse het Compact pakket voordelig aan. Voor mondzorg kunt u aanvullend op u De Amersfoortse zorgverzekering een losse verzekeren afsluiten in vier verschillende varianten.

Het declareren van zorg die valt onder uw De Amersfoortse zorgverzekering kan eenvoudig door in te loggen op het beveiligde gedeelte van de website. Als u liever een formulier invult is het ook mogelijk om een formulier te downloaden dat u kunt uitprinten en opsturen naar De Amersfoortse Zorgverzekering.

Speciaal voor ondernemers is het ook mogelijk om een De Amersfoortse zorgverzekering en arbeidsongeschiktheidsverzekering in één af te sluiten. Deze verzekering biedt naast een korting nog andere voordelen, zoals een uitgebreide dekking voor mantelzorg en psychologische hulp.

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wens je meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek bel ons dan vrijblijvend op:
0527-861112 of 06-37174128

Neem contact op