Menzis

Menzis Zorgverzekering

De Menzis zorgverzekering is een voortvloeisel uit een 175 jaar oud initiatief van een aantal artsen en apothekers in Arnhem. Zij startten een ziekenfonds om er voor te zorgen dat iedereen gebruik kon maken van gezondheidszorg. Nu is de coöperatie Menzis een van de grootste zorgverzekeraars in Nederland en heeft het vier kantoren verspreid door het land.

Menzis biedt drie verschillende basisverzekeringen aan. De Menzis ozrgverzekering Basis Voordelig biedt een grote keuze in zorgaanbieders. Verzekerde zorg van andere zorgaanbieders wordt voor 65% tot 75% vergoed. Als klant regelt u alles online. De Menzis Basis verzekering biedt ruimere vergoedingen voor zorg van niet-gecontracteerde zorgaanbieders. Daarnaast kunt u gebruik maken van de Menzis Zorgadviseur. U kunt ook gebruik maken van deze zorgadviseur als u de restitutiepolis afsluit.

De Zorgadviseur van Menzis Zorgverzekering helpt u onder andere bij het vinden van de juiste zorgverlener. Daarnaast bemiddelt de Zorgadviseur bij wachtlijsten en beantwoordt deze vragen over mantelzorg.

Aanvullend kunt u zich bij Menzis verzekeren tegen tandartskosten. Met de zes overige pakketten kunt u verschillende soorten zorg, waaronder fysiotherapie, alternatieve zorg en spoedeisende hulp in het buitenland verzekeren. Drie van de aanvullende pakketten van de Menzis zorgverzekering dekken ook een gedeelte van de kosten van tandheelkundige behandelingen.

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wens je meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek bel ons dan vrijblijvend op:
0527-861112 of 06-37174128

Neem contact op