OHRA

OHRA Zorgverzekering

OHRA Zorgverzekering staat oorspronkelijk voor Onderlinge Ziektekostenverzekeringsfonds van Hoogere RijksAmbtenaren. De OHRA zorgverzekering valt onder CZ, terwijl andere verzekeringen, zoals de autoverzekering van OHRA, onder Delta Lloyd vallen.

De OHRA zorgverzekering bestaat uit een basisverzekering en aanvullende pakketten. De verzekering is een restitutiepolis. Via Internet kunt u alleen de Ohra Zorgverzekering Online Gemak afsluiten. Via een ledenvereniging of collectief kunt u de reguliere OHRA Zorgverzekering afsluiten. Beide zijn restitutiepolissen. Dit houdt dus in dat de verzekerde zorg van iedere zorgverlener vergoed wordt, onder voorwaarde dat de zorgverlener marktconforme tarieven rekent.

Als aanvulling heeft OHRA zorgverzekering vier verschillende pakketten, waarin (afhankelijk van het pakket) spoedeisende medische zorg in het buitenland, fysiotherapie, brillen en contactlenzen, alternatieve geneeswijzen en orthodontie tot 18 jaar wordt gedekt. Ook zijn er drie verzekeringen voor tandartskosten.

Het indienen van declaraties kan bij OHRA op drie verschillende manieren. Het is mogelijk om schriftelijk te declareren, via de website of via de app. Via deze laatste twee mogelijkheden heeft u ook gelijk inzicht in de rest van uw OHRA zorgverzekering, zoals in het resterende eigen risico. U kunt ook uw rekeningen van de laatste vier jaar online inzien.

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wens je meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek bel ons dan vrijblijvend op:
0527-861112 of 06-37174128

Neem contact op