ONVZ

ONVZ zorgverzekering

ONVZ uit het Utrechtse Houten is een middelgrote verzekeraar met ongeveer 450.000 verzekerden. ONVZ zorgverzekering is in 1933 opgericht en is altijd volledig gespecialiseerd geweest in zorgverzekeringen. De naam ONVZ staat voor Onderlinge Nationale Verzekering tegen Ziekenhuiskosten.

ONVZ zorgverzekering is geen bedrijf maar een vereniging. Als gevolg hiervan heeft de maatschappij geen winstoogmerk en eventuele winsten vloeien dan ook terug naar de leden. De leden van de vereniging zijn door de Raad van Afgevaardigden vertegenwoordigd en kunnen zo invloed uitoefenen op het beleid van de verzekeringsmaatschappij. Leden van de vereniging krijgen een aantal keren per jaar het magazine Lijf en Leden toegestuurd.

ONVZ hecht veel waarde aan de keuzevrijheid van de verzekerde. ONVZ biedt een restitutiepolis aan – hiermee kunt u naar elke geregistreerde zorgverlener in Nederland. Mocht u vragen hebben over uw gezondheid of hulp nodig hebben bij het kiezen van een zorgverlener, dan kan de ZorgConsulent van ONVZ u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Naast de verplichte basisverzekering beschikt ONVZ zorgverzekering ook over zes verschillende aanvullende pakketten. Hiermee kunt u uzelf, afhankelijk van uw wensen, extra verzekeren tegen behandelingen bij bijvoorbeeld een fysiotherapeut of diëtist. Ook op het gebied van mondzorg biedt ONVZ verschillende mogelijkheden. Tot slot kunt u bij ONVZ een extra verzekering afsluiten waarmee u recht heeft op bijvoorbeeld een eigen kamer in het ziekenhuis.

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wens je meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek bel ons dan vrijblijvend op:
0527-861112 of 06-37174128

Neem contact op