Particulier

Een ongeluk zit in een klein hoekje. U gaat op vakantie en raakt betrokken bij een overval, waardoor u al uw bagage kwijt raakt. Uw kind stoot per ongeluk een dure vaas om als u op bezoek bent bij een kennis. Of u huis raakt beschadigd door bijvoorbeeld een storm of een brand. Allemaal situaties waarin u veel geld kwijt kunt zijn. Particuliere verzekeringen beschermen u en uw gezin in dit soort situaties.

Zo kunt u bijna alle vormen van schade verzekeren. Of het nu gaat om schade aan uw huis, auto, of aan uw inkomen, er is altijd wel een manier waarop u de schade kunt verzekeren. Daarnaast zijn een aantal verzekeringen, zoals een WA-verzekering voor de auto, zelfs wettelijk verplicht.

Tal van maatschappijen bieden particuliere verzekeringen aan. Allemaal kennen ze net iets andere voorwaarden, tarieven en dekkingen. Het kan daarom erg moeilijk zijn om de verzekeringen te vinden die bij u passen. U wilt niet teveel verzekeren, maar ook zeker niet te weinig.

Emmink Assurantie en Advies helpt u bij het vinden van de particuliere verzekeringen die u de zekerheid geven die u nodig heeft. Neemt u voor onafhankelijk advies over uw particuliere verzekeringen contact met ons op via 0527 – 861112 of via info@checkensluit.nl.

Online bieden wij de volgende particulier verzekeringen aan:

Uiteraard zijn deze verzekeringen ook te sluiten in een pakketverzekering bij onder andere Klaverblad Verzekeringen of stel eventueel uw eigen pakketverzekering samen welke ondergebracht wordt bij meerdere verzekeraars. Dit pakket kan samengesteld worden uit de volgende maatschappijen: 

Check uw pakketverzekering op de onderstaande button.

Check je pakketverzekering