Autoverzekering

Veel verzekeringsmaatschappijen bieden een autoverzekering aan. Een WA-verzekering voor de auto is verplicht, omdat u hiermee de schade die u aan anderen toebrengt kunt vergoeden. Veel mensen kiezen er voor om ook aanvullende dekkingen af te sluiten. Naast verzekeringen voor personenauto’s zijn er speciale verzekeringen voor bijvoorbeeld elektrische auto’s of oldtimers.

De meeste autoverzekeringen komen in drie varianten. Met een WA-plus of beperkte cascoverzekeringen is ook de schade aan uw auto die door derden worden veroorzaakt gedekt. U kunt hierbij denken aan de schade door steenslag of brand, maar deze autoverzekering dekt ook diefstal. Een all-risk of volledige cascoverzekering dekt ook de schade als gevolg van eigen schuld.

Welk type verzekering het beste bij u past heeft niet alleen met persoonlijke voorkeur te maken, maar ook met het type auto waarin u rijdt. Als aanvulling op de verschillende vormen van een autoverzekering zijn er uitbreidingen beschikbaar. Veel gekochte modules zijn inzittendenverzekeringen (vergoed letselschade en invaliditeit), schadeverzekeringen voor inzittenden (waarmee bijvoorbeeld bagage gedekt is) en een rechtsbijstandsverzekering.

De premie van een autoverzekering is afhankelijk van de leeftijd van de bestuurder, het aantal schadevrije jaren en van de woonplaats van de verzekerde. Ook het type auto is van belang voor de premie.

Binnen de pakketverzekering van Klaverblad verzekeringen bieden wij online een extra 5% korting. Deze kunt u binnen de pakketverzekering van Klaverblad verzekeren.

Klaverblad verzekeringen

* De 5% korting op de autoverzekering is al verwerkt in de premie.

Online is het niet mogelijk om autopremies te berekenen met een grijs kenteken. Heb je een auto met een grijs kenteken neem dan contact met ons op dan maken we voor een een op maat gemaakte offerte. Geeft ons de volgende gegevens door en u krijgt binnen 24 uur een op maat gemaakte offerte.

  • Naam
  • Adres
  • Postcode
  • Woonplaats
  • Geboortedatum regelmatig bestuurder
  • Aantal schadevrije jaren
  • Kenteken auto
  • Op welke wijze u verzekerd wenst te worden (WA, WA beperkt casco of Allrisk)