Reaal

Reaal Reisverzekering

Reaal is een van de grootste verzekeringsbedrijven in Nederland en komt voort uit een fusie van diverse verzekeringsbedrijven en banken van de vakbeweging. Reaal heeft een hoofdkantoor in Amstelveen en heeft verder kantoren op vijf verschillende plekken in Nederland.

Een van de belangrijkste producten is de Reaal Reisverzekering. Dit is een doorlopende reisverzekering met een brede dekking. Hulpverlening en buitengewone kosten als gevolg van ziekte, ongevallen of overlijden zijn gedekt. U krijgt ook eenmalige uitkering gedaan bij overlijden of blijvende invaliditeit van een van de verzekerden. Schade als gevolg van beschadiging, verlies of diefstal van je bagage en vakantieverblijf is ook onderdeel van de basisdekking. Tot slot vallen spoedeisende medische hulp, rechtsbijstand en kosten voor meereizende huisdieren onder de basisdekking van de Reaal Reisverzekering.

Als uitbreiding op de Reaal Reisverzekering kunt u wintersportdekking, annuleringsverzekering of autohulp kiezen. Het indienen van schade kan eenvoudig via een online formulier. Voor spoedeisende hulpverlening tijdens uw reis kunt u terecht bij SOS international.

Als u naast uw Reaal Reisverzekering andere verzekeringen afsluit bij Reaal kunt u een korting krijgen. U kunt onder andere uw huis of uw vervoermiddel verzekeren bij Reaal, maar de maatschappij biedt ook tal van inkomensproducten aan, zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering, een levensverzekering en verschillende beleggingsproducten.

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wens je meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek bel ons dan vrijblijvend op:
0527-861112 of 06-37174128

Neem contact op