Stad Holland

Stad Holland Zorgverzekering

Stad Holland zorgverzekering is een kleine verzekeraar met ongeveer 87000 verzekerden. De zorgverzekering is de belangrijkste tak van het bedrijf, hoewel Stad Holland ook reisverzekeringen aanbiedt. Stad Holland is een onafhankelijke verzekeraar, maar werkt wel nauw samen met DSW. Stad Holland heeft haar hoofdkantoor in Schiedam.

De Stad Holland zorgverzekering is een restitutiepolis. Zorg dat in het basispakket zit wordt vergoed mits de zorgaanbieder een marktconform tarief rekent. Omdat Stad Holland met de meeste zorgaanbieders een contract heeft, hoeft u de rekening niet voor te schieten. Stad Holland zorgverzekering betaalt de zorgverlener gelijk. Stad Holland biedt daarnaast aan haar verzekerden aan om het eigen risico of andere rekeningen gespreid te betalen.

De Stad Holland zorgverzekering is uitbreidbaar met een aantal aanvullende pakketten. Anders dan andere aanbieders is tandartszorg standaard onderdeel van vijf van de zes aanvullend pakketten. Stad Holland selecteert niet op basis van medische gegevens; iedereen wordt geaccepteerd voor de aanvullende verzekering. Kinderen jonger dan 18 jaar profiteren gratis mee van de aanvullend verzekerde zorg.

Het indienen van declaraties kan bij Stad Holland op drie manieren; via de post, de app of via de website. Bij gebruik van de app hoeft u alleen meer een foto van de rekening op te sturen en Stad Holland zorgverzekering zorgt ervoor dat de rekening betaald wordt.

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wens je meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek bel ons dan vrijblijvend op:
0527-861112 of 06-37174128

Neem contact op