Unigarant

Unigarant Verzekeringen

Unigarant Verzekeringen is het verzekeringsbedrijf van de ANWB. Unigarant levert al sinds 1971 verzekeringen. De verzekeringen van Unigarant worden verkocht onder eigen naam, maar ook onder naam van ANWB.

Als dochter van de ANWB is Unigarant gespecialiseerd in verzekeringen voor reizen en mobiliteit. Bij Unigarant kunt u verzekeringen afsluiten voor verschillende alledaagse vervoermiddelen, zoals auto’s, fietsen en scooters, maar ook op bijvoorbeeld oldtimers en boten. Bij alle verzekeringen heeft u keuze uit verschillende vormen van dekking. Voor mensen die veel buiten zijn is het daarnaast mogelijk om kostbare recreatieve uitrusting (zoals een surfplank of een duikset) of mobiele apparatuur (zoals camera’s en tablets) te verzekeren.

Er is een ruim aanbod aan Unigarant reisverzekeringen. U kunt bijvoorbeld een kortlopende of doorlopende reisverzekering of annuleringsverzekering afsluiten. De Unigarant Reisverzekering komt in vele varianten waardoor u datgene kunt verzekeren dat u belangrijk vindt. Bij de Unigarant Reisverzekering zijn kinderen tot vijf jaar gratis meeverzekerd. Er zijn ook speciale Unigarant Reisverzekeringen waarmee u bijvoorbeeld een busdagtocht of een vliegticket kunt verzekeren.

Naast de verzekeringen gericht op mobiliteit en vrije tijd heeft Unigarant ook een beperkt aanbod aan verzekeringen voor de thuissituatie. Zo kunt u een opstal-, een aansprakelijkheids- of een inboedelverzekering afsluiten.

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wens je meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek bel ons dan vrijblijvend op:
0527-861112 of 06-37174128

Neem contact op