VGZ

VGZ Zorgverzekering

VGZ Zorgverzekering is een van de grootste zorgverzekeraars in Nederland. Het bedrijf heeft een lange historie. Delen van het bedrijf gaan terug tot 1741, toen enkele timmermannen een fonds oprichtten om elkaar te ondersteunen ingeval van ziekte. VGZ heeft haar hoofdkantoor in Arnhem. Er zijn meer dan 4 miljoen mensen verzekerd bij VGZ.

VGZ biedt drie verschillende basisverzekeringen aan. Met het VGZ Goede Keuze pakket kunt u kiezen uit een beperkt aantal zorgaanbieders. Voor niet gecontracteerde zorgaanbieders geldt een lagere vergoeding. De VGZ zorgverzekering Ruime Keuze vergoed de zorg van een groter aantal verzekerden, terwijl u bij het pakket Eigen Keuze zelf u zorgaanbieder kunt kiezen. Dit is namelijk een restitutiepolis.

Als u zich aanvullend wilt verzekeren heeft u bij VGZ Zorgverzekering keuze uit tien verschillende pakketten: Drie pakketten voor mondzorg, drie pakketten voor overige aanvullende zorg en vier combinatiepakketten. De pakketten zijn eenvoudig met elkaar te vergelijken met een pakketwijzer.

VGZ biedt klanten met een VGZ zorgverzekering de mogelijkheid aan om het eigen risico gespreid te betalen. Op deze manier kunt u uzelf beschermen tegen een plotselinge tegenvaller van €385 of meer. Andere extra services voor mensen met een VGZ zorgverzekering zijn onder andere wachtlijstbemiddeling, hulp bij mantelzorg of hulp bij de aanvraag van een second opinion.

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wens je meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek bel ons dan vrijblijvend op:
0527-861112 of 06-37174128

Neem contact op