Zakelijk

Zakelijke verzekeringen

Ondernemen betekent risico’s nemen om in te spelen op kansen. Maar sommige risico’s wilt u liever niet lopen. Tegen deze risico’s kunt u zakelijke verzekeringen afsluiten zodat u uw bedrijf, uw werknemers maar vooral ook uzelf beschermt.

Tal van maatschappijen bieden zakelijke verzekeringen aan om u en uw bedrijf te beschermen. U kunt uw bedrijfsmiddelen beschermen, bijvoorbeeld tegen inbraak of schade door het weer. U kunt uzelf beschermen tegen de gevolgen van arbeidsongeschiktheid of uw bedrijf tegen verzuim van uw personeel. Als ZZP-er kunt u een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afsluiten, terwijl een installatiebedrijf een constructie allriskverzekering heeft.

Door de grote hoeveelheid verzekeringen die op de markt zijn kan het snel gebeuren dat u het overzicht kwijt raakt. Iedere verzekering heeft weer andere voorwaarden, andere tarieven en dekt weer andere dingen. Maar als ondernemer houdt u zich liever bezig met ondernemen en niet met uw zakelijke verzekeringen. Een onafhankelijke assurantieadviseur helpt u graag om er voor te zorgen dat u niet onder- of oververzekerd bent, zodat u tijd hebt om te ondernemen.

Emmink Assurantie en Advies geeft u graag onafhankelijk advies over welke zakelijke verzekeringen u wel en niet nodig heeft. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 0527-861112 of via info@checkensluit.nl

Online bieden wij geen zakelijke verzekeringen aan.

Geïnteresseerd?

Wens je meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek bel ons dan vrijblijvend op:
0527-861112 of 06-37174128

Neem contact op