Zilveren Kruis

Zilveren Kruis zorgverzekering

Zilveren Kruis zorgverzekering is in 1949 opgericht in Woerden en maakt nu deel uit van Achmea. Zilveren Kruis heeft vestigingen in Leiden en Zwolle. Er zijn meer dan 3.3 miljoen mensen verzekerd via Zilveren Kruis. Daarmee is Zilveren Kruis een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Naast de Zilveren Kruis zorgverzekering levert Zilveren Kruis ook een beperkt aantal andere verzekeringen.

Zilveren Kruis zorgverzekering heeft drie verschillende basisverzekeringen. Met de Budgetpolis wordt alleen de zorg bij een beperkt aantal ziekenhuizen en gecontracteerde zorgverleners volledig vergoed. Spoedeisende hulp wordt wel in elk ziekenhuis vergoed. Met de Zeker polis kunt u bij alle ziekenhuizen terecht, terwijl u met de Exclusief polis altijd 100% van het marktconforme of wettelijke tarief vergoed krijgt.

Aanvullend biedt Zilveren Kruis een Basis Plus Module, waarmee tandartskosten na een ongeval, hulp aan huis na een ziekenhuisopname en de eigen bijdrage voor medicijnen zijn verzekerd. Met een van de vier andere aanvullende pakketten krijgt u verschillende vergoedingen op andere vormen van zorg, zoals anticonceptiva, brillen en contactlenzen en fysiotherapie. Via de tandartsverzekering is het mogelijk om kosten voor mondzorg tot €1250 te laten verzekeren.

Zilveren Kruis voert ook het merk ZieZo. Dit merk biedt alleen aan basisverzekering (vergelijkbaar met de Budgetpolis) en heeft minder aanvullende pakketten dan de Zilveren Kruis zorgverzekering.

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Wens je meer informatie of een vrijblijvend adviesgesprek bel ons dan vrijblijvend op:
0527-861112 of 06-37174128

Neem contact op